Stockmann/ Vània[22 i 23 de marçde 2014]

La Companyia Les Antonietes arriba a València amb dos grans espectacles, dissabte STOCKMANN, diumenge VÀNIA.

Dissabte 22 de març a les 19h STOCKMANN

Adaptació lliure d’Un enemic del poble d’Henrik Ibsen. Direcció Oriol Tarrasón

Amb Pep Ambrós, Annabel Castan, Mireia Illamolla, Arnau Puig, Bernat Quintana.

En una ciutat del nord de Noruega, l’expansió econòmica d’un balneari molt lucratiu es veu amenaçada pel descobriment del doctor Stockmann, director mèdic del balneari i germà de l’alcalde del poble: les aigües del balneari surten d’una claveguera contaminada convertint-se en un focus de malalties.

Un text ferotge, inquietant, d’una actualitat sorprenent. És una obra de suspens on se’ns plantegen dues preguntes enfrontades: l’ideal de la justícia i de la veritat d’una banda i la covardia humana de l’altra. Un enfrontament terrible en el que el doctor Stockmann i la seva família no deixaran de lluitar.

Diumenge 23 de març a les 19 h VÀNIA

D’Anton Txèkhov. Direcció Oriol Tarrasón

Amb Pep Ambrós, Annabel Castan, Mireia Illamolla, Arnau Puig, Bernat Quintana.

En una ruïnosa finca, Vània i Sònia han treballat servilment per mantenir-la. Ara el professor Serebriakov i la seva jove esposa, Ielena, han tornat a la finca de visita portant amb ells el caos i la desorganització. En aquest clima sufocant i d’esperances frustrades, el professor decideix anunciar un pla xocant.

L’Oncle Vania és una obra plena d’humor, una obra d’amors creuats i desitjos no correspostos, grans esperances i somnis per canviar la realitat que ens rodeja, amb la ironia i el sarcasme habituals de Txèkhov, que ens fa riure de les nostres pròpies frustracions i sembla plantejar-nos un dilema: ¿Resignar-se o reaccionar?

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES