Sobre el fenomen de les feines de merda 9 i 10 de generde 2015

SOBRE EL FENOMEN DE LES FEINES DE MERDA, dues úniques funcions 9 i 10 de gener

Dramatúrgia Joan Yago. Direcció Israel Solà

Intèrprets Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol.

Una producció de  La Calòrica i Teatre Tantarantana. Sobre el fenomen de les feines de merda forma part d’El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona. Duració: 70 minuts.

“Com podem ni tan sols començar a parlar de dignitat laboral quan estem invertint vuit hores del nostre dia en fer una feina que no hauria d’existir?L’any 2013 apareix a la revista política Strike l’article de l’antropòleg i activista nord-americà David Graeber On the phenomena of bullshit jobs, on estudia les causes i conseqüències de la multiplicació de tot un seguit de feines que no només són prescindibles, sinó a més a més inútils i estúpides.

Amb aquest article com a inspiració i les experiències laborals dels mateixos actors com a punt de partida, la companyia La Calòrica (Premi Quim Masó 2014, Premi Adrià Gual 2012 i Premi del jurat i del públic Escènia 2010) construeix un espectacle d’històries breus, intenses i directes on, entre grans dosis d’humor, es pregunten què és “la feina”, com ens identifica i per què collons li dediquem la part més important de la nostra vida.

ALTRES ESPECTACLES