Ricard 3del 27 al 29 de generde 2017

 

RICARD 3, del 27 al 29 de gener de 2017

Iguana Teatre torna als escenaris amb RICARD 3, una versió lliure del text de William Shakespeare.

AUTOR: William Shakespeare
ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ: Pere Fullana
INTÈRPRETS:
Carles Molinet
Josep Orfila
Lucía Sanchez

Pere Fullana dirigeix una posada en escena que pretén anar més enllà de la tragèdia històrica i esquivar els llocs comuns. L’obra s’endinsa en una ment malèvola que explica, en temps real, un viatge ple d’assassinats, conxorxes i ànsies de poder. Les contradiccions personals i la lluita interna del protagonista adquireixen un paper essencial en un muntatge que no es recolza en la relació de personatges existent al text original.

La proposta d’Iguana Teatre compta amb un repartiment format únicament per tres actors: Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez. Ells seran els encarregats de posar-se en la pell de tots els personatges de l’obra incorporant, a més, elements com el teatre d’objectes, les màscares, el teatre d’ombres, els elements circenses o la ventrilòquia.

El resultat de tots els components d’aquest RICARD 3 és un cabaret escènic que s’articula com una metàfora que reflecteix les conseqüències de la set de poder, un tema de màxima actualitat a la realitat contemporània. L’espectador també podrà veure’s identificat en certa mesura amb el personatge central, ja que tots tenim una part de Ricard de Gloucester en la nostra imaginació més obscura.

 

 

ALTRES ESPECTACLES