Recurso de Amparo [ del 23 al 25 de gener de 2015]

Del 23 al 25 de gener

RECURSO DE AMPARO 
De Guillermo Benito Rodríguez
Amb Amparo Moreno

Recurso de Amparo’ és un monòleg teatral interpretat per la popular actriu Amparo Moreno, en el qual ens ofereix una visió molt personal i femenina de la nostra vida quotidiana, passada, present i futura i també de la història del nostre país.

Amb una extensa trajectòria a les seues esquenes en cinema, teatre i televisió, Amparo Moreno ens ve a la memòria per magistrals interpretacions en pel·lícules com  Sal Gorda de Fernando Trueba, Puta misèria de Ventura Pons, La ciutat dels prodigis de Mario Camus o Tapas de José Corbacho. En teatre mereixen esment especial els seus treballs en muntatges com Shirley Valentine, paper que li va merèixer el Premi a millor actriu en 1994, Peer Gynt, Els hereus, Tres dones i un llop, i la gran comicitat dels seus personatges de televisió en Ahí te quiero ver amb Rosa María Sardà, Aída, Aquí no hay quien viva o El cor de la ciutat.

Un espectacle singular que no deixa ningú indiferent, que cou i et fa riure, que narra i tira amb bala amb la millor de les rialles. Amb una gran interpretació d’Amparo Moreno

 

 

ALTRES ESPECTACLES