Pepa Plana. Paradís Pintatdel 6 al 9 d’abril de 2017

      

PEPA PLANA. PARADÍS PINTAT
Del 6 al 9 d’abril

DE Ferruccio Cainero i Pepa Plana
DIRECCIÓ Ferruccio Cainero
AMB Pepa Plana

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d’aquells quadres religiosos plens d’angelets? Doncs un d’aquests éssers innocents protagonitza l’últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero.

Pepa Plana és un àngel, que viu feliç i contenta una vida ideal, però avorrida i amb la sensació que no encaixa en aquesta mena d’espai que tenim al cap com a ‘cel’. Ella té el somni de ser un àngel de la guarda i és per això que vol que l’enviïn cap a la Terra a fer alguna bona obra. Però veu que és més fàcil nedar que volar i acaba sent l’àngel de la guarda al fons del mar. En aquest entorn meravellós la realitat no és pas com ella pensava: al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobra diable d’àngel de la guarda? No pot fer res més que tornar al seu Paradís Pintat… o no?

Paradís Pintat és un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits e interpel·lats.

Duració : 65 minuts


MASTERCLASS AMB PEPA PLANA

8 d’abril d’11 a 13 h
Dirigida tant a professionals com a espectadors

Pepa Plana és un referent europeu del clown per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses. Premi Nacional de Cultura 2014

Què és l’humor? 

  • Homes i dones riuen del mateix?
  • Com fa riure el pallasso/a?
  • D’on surt la inspiració?
  • El pallasso i la pallassa, són diferents? 

Pepa Plana va parlar d’aquest ofici meravellós que és l’art de fer riure.

 

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES