Pau Alabajos presenta el disc Ciutat a cau d’orella 27 i 28 de març de 2018

 

El nou disc de Pau Alabajos, Ciutat a cau d’orella, és un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés en el 25é aniversari de la seua mort.
Precisament, el 27 de març es compleixen 25 anys de la mort d’Estellés, el nostre poeta més universal. Eixe mateix dia, Pau Alabajos presentarà el seu treball al Teatre Micalet. Com que les entrades han volat, Alabajos oferirà el mateix concert també el dimecres 28 de març. Afanyeu-vos!!

La ciutat a la qual fa referència el títol de l’espectacle va molt més enllà de l’escenografia arquitectònica o de l’atrezzo de places i carrers d’una metròpolis concreta. Els versos que canta Pau Alabajos són una mirada furtiva a través del forat del pany, una polaroid que immortalitza les vides entrellaçades d’un barri, d’un poble, d’un país. Un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d’estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l’escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa inventari d’un amor a prova de bombes… Un grapat d’històries quotidianes, de quilòmetre zero, configuren aquest espectacle sincer i intimista, que convida a la confidència i es construeix amb la complicitat del pati de butaques. Poesia a cau d’orella, cançons a pit descobert.

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES