Passos lleugers 3 de marçde 2015]

Passos lleugers funció única el 3 de març a les 20.30h

Amb Rosana Pastor, Maribel Bravo, Pau Pons, Pau Gregori i Josep Valero sota la direcció de Dacia Maraini

Al voltant de la data commemorativa del Dia de la Dona, el Teatre Micalet de València ha programat en funció especial el proper dimarts 3 de març  a les 20.30 h.  l’espectacle Passos lleugers.

Passos Lleugers (Passi affrettati) és un projecte social de sensibilització contra la violència masclista i una nova eina per a la promoció de la igualtat entre dones i homes que consisteix en una lectura dramatitzada de vastíssima repercussió internacional que es duu a terme, des de fa anys, a Itàlia, França, Anglaterra, Alemanya, Japó, etc. A més de la representació, l’esdeveniment és més ampli ja que  inclou un col·loqui posterior del públic amb la companyia CRIT i amb activistes d’Amnistia Internacional. Durant l’acte també es podrà adquirir el llibre amb els textos escenificats publicat per Edicions 96.

Per als membres de la companyia CRIT la producció d’aquest esdeveniment “suposa l’afirmació del nostre compromís contra la violència masclista a través d’un text necessari i colpidor que ens obliga a reflexionar sobre aquest greu problema que segueix present a totes les societats del món”.

 

ALTRES ESPECTACLES