Paradís pintat 24 de maig de 2016

MICALET EN OBERT

PARADÍS PINTAT amb Pepa Plana, dimarts 24 de maig a les 20h

El dimarts 24 de maig inaugurem un nou cicle. Es tracta de “Micalet en obert”, per oferir al nostre públic més fidel la possibilitat de viure un assaig en obert. Sí, sí un assaig en obert de l’espectacle PARADÍS PINTAT interpretat per l’actriu i pallassa catalana Pepa Plana, tot un referent europeu per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses. Durant la seva carrera ha recollit un bon grapat de reconeiximents i premis, com ara el Premi Nacional de cultura 2014  a més de molt bones crítiques. En aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero en un muntatge que, des de l’ humor, ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits e interpel·lats.

Una oportunitat única de veure-la i conèixer-la a València amb l’assaig del seu últim espectacle PARADÍS PINTAT, abans de la seua estrena absoluta el proper 14 de juliol del 2016 en el marc del Festival Grec de Barcelona on hi farà dues funcions més els dies 15 i 16 de juliol. Després de l’espectacle hi haurà un col.loqui amb Pepa Plana i els assitents podran transmetre-li les seues impressions  i ser partícips en primera persona del procés creatiu del muntatge.

Serà una funció tancada a la que si esteu interessats en vindre podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 96/392 14 82 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i us indicarem com procedir. Per a aquest cicle tenen preferència els nostres subscriptors. Si tu també vols subscriure’t a la nostra newsletter i gaudir d’ofertes i experiències com aquesta, fes clic ací i enregistra’t. És ràpid i senzill: https://www.teatremicalet.org/subscriu-te-al-nostre-newslet…/.

ALTRES ESPECTACLES