NADAL A CASA ELS CUPIELLO

D’Eduardo De Filippo

Per quarta temporada consecutiva torna ‘Nadal a casa els Cupiello’, la frenètica comèdia nadalenca de l’autor italià Eduardo de Filippo, una proposta que s’ha establit com un triomf entre el públic i la crítica. Un clàssic teatral en aquestes dates que tancarà la celebració dels 25 anys de la Companyia Teatre Micalet.

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Els malentesos i  els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau de l’èxit d’aquest espectacle. Els qui es van quedar amb ganes de veure’l el passat Nadal tindran una magnífica ocasió per a fer-ho i moltíssims, de segur repetiran.

Josep Manel Casany ha guanyat el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2018 al millor actor pel seu paper de Luca Cupiello

D’Eduardo De Filippo
DIRECCIÓ Joan Peris
AMB Pilar Almeria, Carla Almeria, Josep Manel Casany, Héctor Fuster, Dani Machancoses, Amparo Mayor, Diego Ramírez, Miguel Seguí i Bruno Tamarit
COMPANYIA TEATRE MICALET

RESERVÁ FUNCIÓ

90′

ALTRES ESPECTACLES