Musicants 9 d’abril de 2016

MUSICANTS, 9 d’abril a les 22.30h

Una visió col· lectiva, de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies.

Amb Manolo Miralles, Rebeca Mut, Alexandre Velázquez, Jordi Pastor, Eugènia Saval, Paco Pineda, Ximo Guardiola,  Eugeni Camacho i la col.laboració de Robert Moreno.

El nou grup del membre i fundador d’Al Tall, Manolo Miralles, arriba  el 9 d’abril  carregat d’essència mediterrània.  El Teatre Micalet acull la presentació a València de Musicants, la nova aposta de Manolo Miralles, qui ha exercit de nexe entre els huit components d’una banda que arriba amb nou disc, ‘Adsabara’. Setze cançons emmarcades en un concert on no podien faltar temes clàssics d’All Tall com el Bolero d’Enric Ortega, l’Havanera del Peix Enamorat de Vicent Torrent, el Perquè vull d’Ovidi Montllor o les Pigues. Un disc que ha comptat amb la col·laboració de Pep Gimeno ‘Botifarra’, Toni Fort, Eduard Navarro o Abel Garcia, entre altres.

Musicants naix del maridatge de música i cants, però també de l’amistat entre els artistes que han anat sumant-se a este ambiciós projecte. Una espècie de gresol on es fonen les veus i les melodies de professionals amb una acurada formació i una carrera consolidada.

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES