Molt de soroll per no res Del 7 a l’11 de juny de 2017

MOLT DE SOROLL PER NO RES
Del 7 a l’11 de juny

DE William Shakespeare
DIRECCIÓ Fabio Mangolini
AMB Lucía Aibar, Nelo Gómez, Borja López Collado,
Victoria Mínguez, Ramón Rodenas i Laura Valero
COMPANYIA Teatre de l’Abast

Juguem al joc de l’amor. És un joc clàssic. Tan vell com l’ésser humà. Per això no és estrany que fa cinc segles Shakespeare ja en fera un dibuix tan proper als nostres dies.

En el joc de l’amor tot és possible: el fort pot esdevindre el dèbil; el noble, plebeu; l’amo, criat… els papers es repartixen i canvien com en un ball de màscares. Riurem de bona gana amb les estretègies, els rumors i les enginyoses maniobres d’estos personatges que juguen a enamorar-se. Però… què passarà quan el joc, de cop i volta, es torne seriós?

Teatre de l’Abast naix al 2012 com un projecte de formació, oferint un espai de treball a joves actors mitjançant un equip de professionals de les arts escèniques. Després de tres anys de recorregut, Teatre de l’Abast ha crescut en l’àmbit professional i els seus membres combinen la feina als escenaris amb l’entrenament i la gestió de la companyia. Des d’ella s’aposta pel teatre físic i multidisciplinari com ja es pot veure en algunes de les seues propostes: L’ànima bona de Sezuan i el Tartuf, dedicades a públic jove i adult, i Lluna, dos i tres! dirigit al públic més menut.

 

ALTRES ESPECTACLES