Miracles, a Lourdes 1 i 2 de junyde 2017

MICALET DE MÀGIA
Miracles, a Lourdes 

1 i 2 de juny

Un espectacle de màgia de Rubén Aparisi

“Eres mag? Fes-me aparèixer bitllets en la cartera!!” o “Podries fer desaparèixer a la meua sogra?”. “Ai, tu no eres mago?” Estes i moltes altres propostes in promptu són les que hem de suportar els mags… i és que ser mag és més dur del que pareix. M’han arribat a demanar inclòs que si podia netejar-los la paella amb un moviment de dits!

“Miracles, a Lourdes” és la contestació que es repetia al meu cap, i soles al meu cap. Tant, que he acabat per invitar-la i fer un show amb ella! Sí, ella! La mare de Déu de Lourdes. El pla és perfecte, jo faig el meu show de màgia i les peticions de miracles… a Lourdes! Ens duguem genial!

Veniu a veure’ns?

Durada: 60 minuts 

 

ALTRES ESPECTACLES