Mendozael 15 de junyde 2018


MENDOZA, el 15 de juny

DINS EL FESTIVAL TERCERA SETMANA

tercerastmNA

IDEA ORIGINAL I DIRECCIÓ Juan Carrillo
AMB Marco Vidal, Mónica del Carmen, Erandeni Durán, Leonardo Zamudio, Martín Becerra, Germán Villarreal, Ulises Martínez, Alfredo Monsivais / Roam León, Yadira Pérez
COMPANYIA Los Colochos

Mendoza és una adaptació del Macbeth de William Shakespeare situada en el Mèxic revolucionari de 1910. Una història d’ambició, de violència i de poder tremendament actual. L’obra ens trasllada a aquests anys tan agitats de la primera dècada del segle xx al país americà. El general José Mendoza rep els temptadors vaticinis d’una vella bruixa, agreujats per la seua persuasiva dona. D’aquesta manera comença una cadena de sang que pareix no tindre fi. Una cantina, sis actors i tres actrius formen la posada en escena d’una obra que beu, dramatúrgicament parlant, de Juan Rulfo i d’Elena Garro.

Los Colochos Teatro

Los Colochos Teatro és una companyia mexicana amb sis anys d’existència, però que malgrat la seua joventut ja ha participat en nombrosos festivals internacionals. Aposten escènicament per un teatre crític, arrelat al seu país i de qualitat. En el repertori compten amb les obres El joc de la cadira, un muntatge de titelles per a tots els públics sobre la Revolució Mexicana; El enigma del Serengueti, una farsa d’humor negre sobre la desolació; i Mendoza, l’adaptació de Macbeth amb què visiten el Festival Tercera Setmana, i que compta amb el suport del programa de joves creadors del FONCA, 2011-2012.

Durada: 2 hores i 15 minuts
* Espectacle en castellà

 

 

ALTRES ESPECTACLES