L’últim sopar del 4 al 6 de juliol de 2018

 

L’ÚLTIM SOPAR, del 4 al 6 de juliol

DIRECCIÓ Paco Zarzoso
CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Raquel Rubiano, Marcos Jiménez, Estela Muñoz, Patricia Sánchez, Ferran Luengo, Patricia Alonso, Juanan Lucena, Rocío Domènech, Mar Babuglia, Amparo Martín-Villalba, Carlos Ruiz i Xavier Biot

L’últim sopar és el resultat del taller de creació escènica que Paco Zarzoso ha estat realitzant amb catorze alumnes des del passat mes de gener.

Amb el menjar com a excusa, aquest espectacle parla de la nostra relació amb el món, amb els altres, amb els mercats globals, amb la cuina de mercat i amb nosaltres mateixos.

La humanitat està a punt de celebrar el seu últim sopar i encara no tenim la nostra safata? Sabrem representar els nostres papers en aquest comèdia antropòfaga? Serà cuina vegana, dieta paleolítica, fast food, menjarem les galtes de l’anticrist o potser només bollicaos? Figatells o compartirem tots un Big Mac Clàssic gegant?

Compartirem taula amb ambaixadors del no res o amb tapiners cecs? Qui menjarà primer de la bandada? Hi haurà menjar per a tots o es quedarà quasi tot el menjar als plats? Es multiplicaran els pans o només els taurons? El vi serà de Groenlàndia o de l’Antàrtida?

Qui beneirà la taula, el tresorer dels depredadors o la reina de la nit de la recol·lecció?

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h

 

ALTRES ESPECTACLES