La visita el 7 i 8 de juliolde 2018

 

LA VISITA, el 7 i 8 de juliol
Basada en l’obra LA VISITA DE LA VELLA DAMA de Friedrich Dürrenmatt

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Ramon Moreno i Amparo Pedregal
AMB Carme Aguado, Amy, Robert Alberola, Isabel Ayala, Inma Contreras, Maite Grancha, Marina Cerdán, Pau Cerdán, Daniel Chanzá, Emili Chaqués, Claudi Ferrer, Sergio Gil, Xavi Giner, Aitana Miralles, Josep Vicent “Moro”, Arianne Muñoz, Enric Muñoz, Rosa Navarro, Sandra Pérez, Gema Peiró, Eva Romaguera, Enri Sánchez, Paula Santana, Jose Sebastiá, Laura Segura, Juan Antonio Tovar i Paula Úbeda
COMPANYIA Escola Municipal de Teatre de Silla

“El món em convertí en una puta i jo el convertisc ara en un prostíbul.”
CLAIRE ZACHANASSIAN

Güllen, una ciutat del Centre d’Europa, arruïnada pel tancament progressiu de les seues indústries i que ha vist arrossegats els seus habitants a viure miserablement, prepara esperançada la visita d’una antiga conciutadana emigrada fa més de quaranta cinc anys, Clara Zachanassian, que ha esdevingut la dona més rica del món.

Creuen que ella, amb els seus diners, pot impulsar l’economia i fer prosperar novament la població que l’ha vist néixer. La vella dama està disposada a fer una donació de mil milions amb una condició, que algú de Güllen done mort a l’home que la va abandonar, embarassada, en la seua joventut.

Això planteja un conflicte amb els principis morals de la comunitat ja que aquest home és ara un veí molt apreciat del poble a punt de convertir-se en alcalde.

La visita és una obra sobre la venjança, una àcida i sardònica reflexió sobre el poder i sobre la mort.

Funcions: dissabte i diumenge a les 20h

 

 

ALTRES ESPECTACLES