IP 27 celebrem la derrota

Rafael Tormo Cuenca

INFORMACIÓ

Aquesta és una intervenció que consisteix en la instal·lació, a la façana del Teatre Micalet, d’11 banderes que airejaran la poètica de la fatiga des del rite ¨popular¨ portat a un altre escenari.

Aquestes 11 banderes seran utilitzades en una acció el proper dissabte 10 de març en la qual eixiran en processó pels carrers del centre de la ciutat de València. L’acció culminarà en una ¨dansa de les banderes¨, seguint el model del ball de la bandera de Beniarjó, que vol retre homenatge a una realitat que ja no ens pertany.

Després de la col·locació de les banderes es celebrarà una tertúlia sobre la derrota en la qual viu immersa la nostra societat.

10/03/2018

12 h. EIXIDA DE BANDERES, TEATRE MICALET.
13 h. CERCAVILA i BALL DE LES BANDERES.
14 h. PENJADA DE LES BANDERES, TEATRE MICALET.
15 h. DINAR DE LA DERROTA.
17 h. TERTÚLIA DESANIMADA.

La Tertúlia Desanimada es celebrarà a la Biblioteca de la Societat Coral El Micalet. Amb Óscar Cornago, Investigador CSIC, escèniques; Juan Luis Toboso, comissari; Rafael Tormo Cuenca, artista multidisciplinar, editor i comissari i Raimon Ribera, filòsof, escriptor i poeta.
Entrada gratuïta

Rafael Tormo Cuenca

Artista i productor cultural autodidacta. Comença a treballar en resistència en els anys setanta. Hiperrealisme, punk, LSD, còmic, ovnis, multidisciplinar, independentisme i clara vocació d’esperit de contradicció van ser la seua escola de formació espiritual.
En aquests moments el seu treball gira al voltant de les seues intermediacions en espais paradoxals comuns que possibiliten estats de crisis i que impossibiliten seguir vivint.
http://rafaeltormoicuenca.blogspot.com.es/

Esta acció artística ha comptat amb la col·laboració del filòsof, escriptor i guionista Santiago Alba Rico, qui ha escrit un manifest en contra de l’espectacularització de la vida. El text es repartia abans de cada funció de la temporada als espectadors del Micalet, als quals se’ls convidava a participar en TOTS CONTRA L’ESPECTACLE. Podien deixar missatges al voltant d’esta idea perquè ESCIF triara cada mes alguns d’ells i els incorporara a la façana. Les pancartes es van anar renovant mensualment amb noves consignes, donant forma als sis actes d’esta obra teatral participativa.