Intèrpretsamb Pau Alabajos, Òscar Briz i Gerard Quintana[Del 9 a l’11 de desembre de 2005]

PAU ALABAJOS I ELS MÚSICS FURTIUS

Tendror, molta tendror: eixa és la columna que vertebra les cançons del disc recent Futur en venda, de Pau Alabajos i els Músics Furtius .
la des d’una base sonora insòlita: a la veu de Pau i les guitarres acústiques d’ell i d’Andreu, es sumen un cello (Hermes) i un violí (Laura), que fan que les cançons siguen com una brisa de mar, la qual va acompanyada de trompeta (Roberto), piano, acordió, harmònica i uns altres instruments melòdics, més el fonament de la bateria (Juancho) i el baix (Óscar).
Abelard Saragossà

ÒSCAR BRIZ…cançons amb paisatge, un paisatge propi, diferent, seductor. Un refugi on fer niu i abrigar-se del soroll… un univers de proximitats amb les quals començar a regirar la nostra habitació a la recerca de les empremtes que va deixar el nostre jo real…
Hi havia una vegada un horitzó engantxat a un home…
Jordi Turtós

GERARD QUINTANALes claus de sal ens descobreixen el Quintana més íntim i introspectiu. Aquesta nova dimensió musical dóna ales a Quintana per bastir cançons senzilles de factura pròpia i també per reinterpretar tercers. El de Girona recita o canta sobre textos d’Enric Casasses, Joan Margarit i Jordi Guardans, i versiona lliurement Lluís Llach, Lenine, Sisa i Susheela Raman.

ALTRES ESPECTACLES