Homenatge a T[de l’11 al 13 d’abrilde 2014]

De l’11 al 13 d’abril

HOMENATGE A T

Text Jordi Botella
Direcció Pepa Miralles
Amb Rosanna Espinós i Pep Sellés

Companyia  La Dependent

“Homenatge a Teresa” conta a través d’un home/xiquet -el propi Ovidi Montllor-  la història de Teresa Mora. L’aventura vital d’aquesta dona vindrà descrita des dels seus orígens humils  fins la mort  a un barracó dels afores d’Alcoi.

Enmig d’aquest trajecte hi ha mig segle (1900-1952) en el què la biografia de Teresa Mora anirà lligada a les seues peripècies personals, així com a la precarietat de la família i als esdeveniments tràgics (la Guerra Civil i la Postguerra) que marcaran aquestes dècades. Tot plegat donarà lloc a una personalitat única com la seua en la què l’extravagància pot ser explique el seu fantasieig i, sobretot, el  seu desequilibri emocional.

“Homenatge a Teresa”  descriurà la relació de l’home /xiquet Ovidi que narra la cançó com a interlocutor d’una societat que estimava aquella  dona lliure a la què acabarà  agraint-li que fóra “la mestra més volguda dels infants” i que covarà en la consciència de tots la fe en un món sense cotilles de sagristia ni tuf de casernes.

Un espectacle emotiu amb música en directe

 

ALTRES ESPECTACLES