Hannah dels tres països del 28 al 30 de desembrede 2017

HANNAH DELS TRES PAÏSOS, del 28 al 30 de desembre a les 12.30h

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Pere Fullana
AMB Carol Suárez, Alba Flor Salas i Patricia Morales
COMPANYIA Iguana Teatre

Actualment, 191 milions de persones viuen fora del seu país. D’elles, el 49% són dones. Hannah dels tres països conta la història de tres dones joves que porten el mateix nom amb petites variacions idiomàtiques: Anka, procedent dels Balcans, Ana del Brasil i Hannah dels països àrabs. Les tres comparteixen també el fet que s’han vist obligades per diferents motivacions a abandonar els seus llocs d’origen. El to de la representació és molt semblant al d’una faula, a un conte de viatges. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns que són temes recurrents en els immigrants són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als xiquets.

La història està narrada escènicament a partir d’elements purament teatrals com el clown, el bufó, la màscara i el teatre d’objectes.

La crítica ha dit:

Un muntatge rodó. Una proposta útil per a l’espectador adult, pensada per a un públic infantil però que tracte els xiquets com allò que són: persones permeables als conflictes que els envolten.  (…)Tres magnífiques actrius que narren, amb el to dels contes ben contats, que dominen el clown i les màscares, que canten i ballen i boten i corren i es transformen. Rafel Gallego, Fanteatre

ALTRES ESPECTACLES