Glups!! 30 anys del 6 al 15de febrerde 2015]

 Del 6 al 15 de febrer
 Glups!! 30 anys

Basat en l’original de Dagoll Dagom!!!
Guió i adaptació: Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Miquel Periel, Ferran Rañé.
Direcció: Josep Manel Casany
Amb Maribel Casany, Carles Olivella, Àngels Bargues, Marina Alegre, Nacho Ruipérez, Lidia Tos, Paco Bargues, Mario García, Jordi Carbonell, Andrea Bargues.

Companyia Yukataca Teatre

GLUPS!! 30 ANYS és una versió de la comèdia musical de Dagoll Dagom, que va ser un èxit absolut en 1983 i que a València es va estrenar precisament al Teatre Micalet, on torna ara, tres dècades després, sense haver perdut gens d’actualitat.  Josep Manel Casany dirigeix esta obra de la companyia valenciana Yukataca Teatre, que ha volgut ser molt fidel a l’original, amb una sàtira que continua vigent i que es riu de les misèries humanes a través de 45 personatges, als quals donen vida 10 actors valencians en una escenografia espectacular.

La companyia Dagoll Dagom ha confiat plenament en YuKataca Teatre per fer realitat esta nova versió de GLUPS!! 30 anys després. I de fet, els autors i intèrprets originals del musical tornaran a València el pròxim 6 de febrer per assistir a l’estrena de l’obra, al mateix escenari on ells la van representar al 1983.

GLUPS!!30 ANYS és una comèdia musical inspirada en un còmic francès de Lauzier, el qual representa les misèries humanes que desgraciadament no han canviat en la nostra societat actual. La companyia Dagoll Dagom va crear aquest espectacle en 1983 i resulta vertaderament curiós que siga tan vigent la rafiografia que fa de la societat del nostre país i dels valors humans.“És la nostra manera d’homenatjar la gran aportació al teatre que va fer i segueix fent la companyia Dagoll Dagom”, en paraules de Josep Manel Casany director de l’espectacle.

Tot i haver passat 30 anys aquest espectacle està de plena actualitat.

ALTRES ESPECTACLES