ESTIMATS PARES

EMMANUEL I ARMELLE PATRON

Anna i Vincent, dos professors jubilats, convoquen els seus tres fills, ara adults independents, per anunciar-los una cosa molt important que canviarà les seues vides de dalt a baix.

“Estimats pares”, és una comèdia que ens parla de l’educació dels fills, de l’amor, dels diners i de les contradiccions pròpies de l’ésser humà. Una reflexió cínica sobre la fragilitat de la condició humana, una comèdia irresistible que ens parla de la inconsistència dels “bons” sentiments. Una oportunitat per a riure’ns de nosaltres mateixos!

L’obra té una implacable precisió dramatúrgica que et manté en suspens durant tot l’espectacle fins a l’última línia, té múltiples  girs i voltes que fa que ens anticipem, esbossem solucions, prenem partit i cada vegada ens sorprenem. El  pare, la mare i els tres fills són absolutament reconeixibles podrien ser qualsevol nucli familiar que tinguem al voltant. Una comèdia teatral de qualitat per a plantejar una visió molt lúcida sobre les relacions familiars i els conflictes generacionals. 

“Chers parents”  ha estat escrita per dos germans: Emmanuel i Armelle Patron. És la primera volta que es tradueix a l’Estat espanyol,  i actualment és un dels grans èxits del teatre francés. 

La Companyia Teatre Micalet ha confeccionat una adaptació valenciana amb segell Micalet, amb l’experta direcció de Joan Peris, qui serà l’encarregat de donar vida a la família creada pels germans Patron, i un repartiment de luxe: Toni Agustí, Pilar Almeria, Manuel Canchal, Enric Juezas i Laura Romero.

Text: Emmanuel i Armelle Patron

Direcció: Joan Peris

Traducció i adaptació: Joaquin Solano

Intèrprets: Toni Agustí, Pilar Almeria, Manuel Canchal, Enric Juezas i Laura Romero

Ajudantia de direcció Pedro Mallol 

Producció executiva Pilar Almeria

Disseny d’escenografia La Reina

Disseny i vestuari Isabel Requena

Direcció d’imatge Santiago Carreguí

Disseny gràfic i publicitat Amparo Moreno

Comunicació Sara Albuixech

Producció i administració Raquel Violero

Maquinista Óscar Díaz

Cap tècnic i so Jordi Carcelen

Regidoria Mayte González

Taquilla Maria Garrigues

COMPANYIA TEATRE MICALET

RESERVÁ FUNCIÓ

75′

ALTRES ESPECTACLES