Emprenyada del 22 al 25 de setembrede 2016

Arranquem la temporada carregada d’humor amb els artistes Maria Juan i  Xavi Castillo. Per al dia de la inauguració de la temporada el 22 de setembre tindrem als dos actors junts. Maria Juan estrena el seu espectacle EMPRENYADA i comptarà amb la col.laboració de Xavi Castillo únicament eixe dia de funció. Xavi tornarà en solitari amb el seu XAVI CASTILLO, NEWS del 28 de setembre al 2 d’octubre.  Us hi esperem!

EMPRENYADA, del 22 al 25 de setembre

De Rafa Ferrero
Amb Maria Juan

Una actriu embarassada. Mariua està prenyada (i emprenyada). Aquesta situació tan especial i delicada, però poderosa alhora, servirà com a excusa per a fer un repàs de l’actualitat que ens envolta. Les seues pors i dubtes, l’educació, la sanitat, la política… sense deixar mai de banda allò més personal, com és habitual a totes les seues històries. El que sent, el que sommia, el que desitja, el que espera… Una vegada més col·laborant amb Rafa Ferrero, qui signa el text, Emprenyada promet divertir, fer pensar i sentir. Però sobretot riure.

Aquest projecte va nèixer al 2013 i es va deixar dormir al calaix. Al 2015, aprofitant l’embaraç (aquest de veritat) Maria Juan va decidir despertar a la criatura. Després de fer temporada a la Sala Villarroel de Barcelona, Emprenyada està preparat per seguir creixent per tot arreu. Una actriu, embarassada de 8 mesos i mig que posarà potes en l’aire el món aquest en el que vivim. Baixa per maternitat, iva cultural al 21%, esglèsia, corrupció, desnonaments, parella… Una comèdia amb els seus punts de tendresa i reflexió.

Funcions: dijous i divendres a les 20.30h, dissabte i diumenge a les 19h

 

 

ALTRES ESPECTACLES