EL TESTAMENT DE MARIA del 10 al 13 d’octubrede 2019

comprar_entradas

EL TESTAMENT DE MARIA    del 10 al 13 d’octubre

PREU ESPECIAL AL WEB, 12€

testament_banner

EL TESTAMENT DE MARIA és una nova visió de la historia de la Bíblia, però des de la faceta més humana de la Verge Maria.

EL TESTAMENT DE MARIA de Colm Tóibín, és una narració íntima i càlida, que evidencia les extraordinàries capacitats d’un autor que s’ha convertit, per mèrits propis, en un dels escriptors més importants de l’actualitat.

L’estrena de l’obra a Broadway en 2013 va ser objecte de controvèrsia. The New York Times la va adjectivar com a “bella i audaç”, The Nova York Review of Books va utilitzar en canvi els termes “subversiu i despietat”, i Entertainment Weekly es va referir a ella com a “fascinant i commovedora”.

En aquesta obra, les paraules de Maria són les d’una mare que rememora amb melangia, i ombrívola incomprensió, el seu fill i aquells que l’acompanyaven. Records que van culminar en una tragèdia que ha marcat la història de la humanitat: la mort de Jesús, la mort del fill.

Temps després de la mort del seu fill, Maria de Natzaret passa els darrers anys de vida a Efes —una de les dotze ciutats de Jònia i que hui forma part de Turquia—, on rep constantment la visita de dos homes que deixaran per escrit el relat que sacsarà el món.Una nit qualsevol Maria es confessa a la deessa Àrtemis, amb la dolorosa necessitat de recordar tot allò que va succeir, amb l’obligació de reviure el trencament duna mare, duna dona que no pot, ni podrà, dormir mai més pel pes de tot allò

Autor,  Colm Tóibín

Intèrpret, Pepa Miralles

Direcció, Jordi Ballester

Una producció de la Cia de teatre La Dependent

Del text, la premsa ha dit:

“El Testament de Maria, és una peça herètica, suggestiva i plena dhumanitat” (Marcos Ordóñez)

“Estem davant un drama humà amb un personatge que és una icona en la nostra cultura” (Agustí Villaronga)

“Tóibín construeix un relat fascinant des del punt de vista dramàtic. (Julio Ignacio García Garzón)

“El Testament de Maria ofereix un punt de vista humà, càlid i gens sacre sobre esdeveniments que han determinat la nostra època.” (Javier Vallejo)

La crítica ha dit:

…El text t’atrapa de principi a final.. Un muntatge sencill i necessari.. Inma Garin (Cartelera Turia)

..Pepa Miralles ha realitzat el paper de la seua vida… Sense dubte, un dels millors muntatges de la Dependent… José Vicente Peiró (Las Provincias)

DURADA: 70 minuts

Funcions del 10 al 13 d’octubre

HORARIS DE FUNCIONS:

dijous i divendres a les 20 h,

dissabte a les 19, diumenge a les 19 h

PREUS

Preu taquilla 15 i 13 €

Preu web 14 i 12€

PREU ESPECIAL  WEB 12€

PREU ESPECIAL 5€ per a Universitat de València, Universitat d’Alacant i Universitat Jaume I  (presentant el carnet universitari)

DESCOMPTES GENERALS: (Aplicables només a la taquilla de teatre)

25% de descompte sobre preu de taquilla amb Carnet Jove, Jubilat,  UPV,  socis de la Societat Coral el Micalet,  carnet UGT i carnet de la UJI.

9€ · ENTRADA JOVE: Si tens menys de 35 anys, presentant el teu DNI a la taquilla del teatre.

50% Professionals del sector

GRUPS :  Preu de grup més de 20 persones: 10 € a partir de 20 persones +1 invitació cada 20. (info i reserves del grups, 963921482 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores)

Els descomptes no són acumulables ni aplicables a altres promocions.

Comproveu bé les vostres dades abans de finalitzar la vostra compra on line, no es faran canvis ni devolucions una vegada realitzada la compra.

Si necessites ajuda amb la teua compra envia’ns un email a taquillamicalet@gmail.com,

O  telefona’ns de dilluns a divendres de 10 a 14 hores al 96/392 14 82

ALTRES ESPECTACLES