Compromís Social

El Teatre Micalet és una sala amb una llarga trajectòria artística, ubicat a la Societat Coral el Micalet, una associació cultural amb més de 100 anys d'història.

 • Mesa de trabajo 2 copia 13

  Compromís amb la llengua

  El Teatre Micalet és un centre de producció i exhibició d'espectacles en la nostra llengua, un referent dins les Arts Escèniques a València i en valencià. L'any 2013 la sala va rebre el premi de promoció del valencià en l'àmbit empresarial dels premis adreçats a empreses, comerços i industries radicats a la Comunitat valenciana. El Teatre Micalet s’ha adherit també a la Campanya Llegir en Valencià juntament amb Levante-EMV per fomentar la lectura en valencià i també posa a disposició d’Escola Valenciana la seua sala perquè es celebre la Gala del Voluntariat pel Valencià.

 • Mesa de trabajo 2 copia 17

  Compromís amb les persones amb diversitat funcional

  El Teatre Micalet realitza funcions adaptades per a persones amb problemes auditius, en col·laboració amb la Federació Fesord. També es dediquen periòdicament funcions matinals per a col·lectius amb diversitat funcional on es faciliten entrades gratuïtes als acompanyants, per tal d’afavorir l’assistència al teatre d’aquests col·lectius.

 • Mesa de trabajo 2 copia 16

  Compromís amb la formació

  Les campanyes escolars són un factor clau per a sensibilitzar els joves cap al món del teatre, creant nous públics i formant-los perquè siguen futurs consumidors i demandants de cultura. El Teatre Micalet complementa la seua programació cada temporada amb funcions matinals especialment pensades per al públic escolar. Al Teatre Micalet també es realitzen col·loquis que permeten enriquir l’experiència teatral i contribueixen a formar el públic adult escoltant les seues opinions i inquietuds sobre els espectacles que s’exhibeixen. Pensant en un públic més especialitzat, el Teatre Micalet ofereix tallers especialitzats, conduïts per professionals amb una àmplia trajectòria, i pensats per complementar la formació artística d’actors, ballarins, músics, dramaturgs…

 • Mesa de trabajo 2 copia 14

  Compromís amb els joves dramaturgs

  El Teatre Micalet impulsa projectes de joves creadors de la dramatúrgia valenciana amb una programació coherent, de qualitat i en valencià. La Companyia Teatre Micalet, des de la seua creació al 1995, ha produït més de trenta espectacles en els que ha prioritzat els autors i directors valencians i ha donat espai als actors novells a les seues produccions.

 • Mesa de trabajo 2 copia 18

  Compromís ètic

  El Teatre Micalet treballa pel desenvolupament positiu de la comunitat des de la diversitat i fent servir la cultura com a eina de coneixement i intercanvi. El Teatre Micalet ha col·laborat habitualment en projectes humanitaris, acollint, entre d’altres, la Gala i els Concerts Solidaris organitzats per la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) o una campanya per a Metges sense fronteres.

 • Mesa de trabajo 2 copia 12

  Compromís amb la mobilitat reduïda

  Situat al centre històric de València, al 2001 el Teatre Micalet es va fer de nova planta convertint-lo en una sala moderna i polivalent amb unes instal·lacions adaptades per a les persones de mobilitat reduïda.

 • Mesa de trabajo 2 copia 15

  Compromís amb l'estalvi energètic

  El Teatre Micalet és un espai preocupat per la protecció del medi ambient i la reducció de les emissions de CO2. Per això en els darrers anys la sala ha començat a substituir les llums convencionals per llums de LED que consumeixen un 80% menys d’energia elèctrica. També s’ha instal·lat un comptador de consum als dimmers per a poder observar el consum en temps real i prendre encara més mesures d’estalvi.