El nom 11 d’abril al 6 de maigde 2018

EL NOM, de l’11 d’abril al 6 de maig

AUTORS Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière
VERSIÓ Jordi Galceran
DIRECCIÓ Joan Peris
AMB Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano
PRODUCCIÓ Companyia Teatre Micalet

UNA COMÈDIA ÀCIDA PER A RIURE’S DE NOSALTRES MATEIXOS

Escrita pels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, EL NOM ha obtingut un gran èxit de públic a tot arreu on s’ha representat i ara arriba per primera vegada a València i en valencià.

Vicent està a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan és convidat a sopar a casa d’Isabel i Pere, la seua germana i el seu cunyat, es retroba amb Carles, un bon amic de la infància.

Mentre esperen a Anna, la companya de Vicent, que té el costum d’arribar sempre tard, li fan tot un seguit de preguntes sobre la seua paternitat. Un enfrontament sense importància farà esclatar els vertaders conflictes entre els protagonistes.

“A El nom les relacions familiars, sentimentals i d’amistat es veuen sacsejades a partir d’un fet en principi tan innocent com triar un nom pel fill. Els personatges de l’obra, intel·lectuals, artistes, triomfadors en els negocis, amb parelles estables i mobles de disseny s’adonaran, sense mirar de perdre aquell punt de cinisme que els fa sentir tan segurs, que potser tot plegat és una bombolla de sabó que volta en l’aire i, en qualsevol moment, pot petar”. Jordi Galceran

DURADA: 1h 45 minuts (aprox.)

 

 

ALTRES ESPECTACLES