ConcertBorja Penalba i Tomàs de los Santos [1 de març de 2014]

Dissabte 1 de març a les 22.30h Borja Penalba + Tomàs de los Santos.

El dissabte 1 de març tindrà lloc al Teatre Micalet de València la presentació de Dones i Dons, el primer treball discogràfic del tàndem format per Tomàs de los Santos i Borja Penalba.

Serà una actuació única, presentada per la periodista Amàlia Garrigós, i en la qual comptaran amb convidats de luxe com són Mire Vives (Rapsodes), el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, l’actor Francesc Anyó (Estellés: de mà en mà) i Fran Yera (Atupa, Atzembla), a més de la participació al piano i teclats del xativí Pau Cháfer (Revólver, Presuntos Implicados, Sarah Rope…).

Dones i Dons presenta un conjunt de 13 cançons -9 pròpies i 4 poemes de Vicent Andrés Estellés-, que narren històries de dona en singular i de qualitats humanes col·lectives les quals, sent molt importants i femenines, han estat arraconades per a donar centralitat a altres més accessòries i, fins i tot, prescindibles.

El passat 6 de febrer presentaren el disc en el Harlem Jazz Club de Barcelona, dins de la programació del prestigiós Festival Barnasants.

ALTRES ESPECTACLES