Concert Tomàs de los Santos 3 de febrerde 2017

comprar_entradas

Concert Tomàs de los Santos. El 3 de febrer de 2017 a les 22.00 h

El músic i autor Tomàs de los Santos presenta el seu segon treball d’estudi, Segona Mà (Mésdemil, 2016). Un recull de músiques i lletres fetes per convocar, alhora, emocions i consciències.

Tomàs de los Santos ha compost la música de les tretze cançons, quatre de les quals són poemes musicats d’Omar Khayyam, Rosa Leveroni i Valls, Miquel Martí i Pol i Manel Alonso i Català.

En la resta, Tomàs de los Santos canta a la memòria històrica feminista («Matilde Landa»); es mostra inquiet pel món que hereta el jovent («Ara ja saps»); denuncia la ciutat morta de Patricia Heras («Patrícia te’n vas»); anhela un País normal («L’altre país»); descriu la vida del barri amb certa cruesa («Balconades»); o recorda els paisatges de l’horta de València que el progrés de cartró ha destruït («Camí de Farinós»).

Tomàs canta amb una veu càlida i dolça que et convida a obrir els sentits i a gaudir de cada paraula i de cada moment.

Preu taquilla 12 // Preu Web 10€

La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com  i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.

ALTRES ESPECTACLES