Concert de Miquel Pujadó[ 22 de març de 2015]

Miquel Pujadó presentarà el seu projecte “De Foc i de Vellut” acompanyat del músics Rafa Estrada, Paco Muñoz, Manolo Miralles, Olga Suàrez, Carles Enguix, Hugo Mas, Andreu Valor i Merxe Martínez.

Actuació única el diumenge 22 de març a les 20.00h.

Cançons de foc i cançons de vellut
Cançons-carícia i cançons cop de puny
Cançons que emocionen i cançons divertides –i no per això menys serioses.
Cançons-antídot contra l’estupidesa i el pensament únic

DE FOC I DE VELLUT és un espectacle en el qual Miquel Pujadó revisita en solitari algunes de les millors cançons de la seva llarga trajectòria, alhora que va introduint els nous temes del seu proper àlbum. Hi sentireu títols com “A Terrassa hi ha una plaça”, “Els feies nosa (Ovidi)”, “Dins el ventre dels Estats” (la primera cançó pluridialectal), “L’hecatómbola”, “Navegar en solitari”, “El marit i el gat”, “El fabricant d’oficis”, “Sóc un peix de terra endins” (tema versionat per Manel Camp i Paco Muñoz), l’encara inèdit “Rudiments d’anatomia”, etc. El concert compta amb una secció central, on Pujadó interpreta les seves celebrades versions de Georges Brassens, centrant-se en les del recent CD Brassens, llum i ombra (“Enriqueta” –adaptació de “Fernande” que ha estat popularitzada pel programa de TV3 APM-, “La mala reputació”, “El goril.la”…).

Aquest concert forma part de la programació del BARNASANTS, en conmemoració dels 20 anys d’Ovidi: http://barnasants.com/wp/index.php/miquel-pujado/

 

ALTRES ESPECTACLES