Concert Cesk Freixas[16 d’octubrede 2014]

16 d’octubre a les 20,30h

 Cesk Freixas presenta el seu nou treball Protesta 

Cesk Freixas va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.000 actuacions. El novembre de 2013, Cesk Freixas publica el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper. Recentment, el març de 2014, ha rebut el reconeixement del públic, guanyant el vuitè Premi Enderrock de la seva trajectòria.

Protesta és el cinquè treball discogràfic de Cesk Freixas, i apareix en el desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris. Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d’en Cesk Freixas des de l’any 2006.

Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock. En la vessant literària, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic. De la mateixa manera, en aquest treball hi apareixen nous embolcalls musicals, com les dues peces enregistrades només amb l’acompanyament d’un piano (a càrrec de Sergi Carbonell, teclista de Txarango), la cançó No tenim por, amb un arranjament per a orquestra (obra del productor Josep Roig) i la col·laboració en clau de hip-hop de Julio Maloa (cantant de La Raíz).

 

 

ALTRES ESPECTACLES