CITA AMB ÀNGELS, tribut a Silvio Rodríguez 1 de desembrede 2019

CITA AMB ÀNGELS, tribut a Silvio Rodríguez    1 de desembre

Aquest cop, Joan Isaac i Sílvia Comes s’han atrevit a traduir al català un dels grans mestres de la cançó universal, Silvio Rodríguez. Amb un treball artesanal immens i amb un respecte absolut per la poètica de Silvio Rodríguez i per l’emoció que transmeten les seves cançons,  han confegit un espectacle que han titulat CITA AMB ÀNGELS.

CITA AMB ÀNGELS és un treball que Joan Isaac i Sílvia Comes volen portar als escenaris per retre homenatge a un dels més grans cantautors vius i remetre a la musicalitat de la nostra llengua una obra immensa del cantautor cubà.

Cançons de totes les èpoques del cantautor, des d’Unicorn o Petita serenata diürna fins a petites joies de la seva discografia no tan conegudes pel gran públic, però d’una bellesa extraordinària.

Presentat amb la nuesa escènica de dues veus i una guitarra, aquest és un
espectacle de gran contingut emocional beneït ja per Silvio Rodríguez. Una proposta imprescindible per als qui busquen un oasi de poesia i de música en aquest món convuls.

La premsa ha dit:

…La professionalitat indubtable de dos grans de la cançó d’autor d’aquest país va quedar palesa divendres passat a la presentació del seu disc… Helena Morén Alegret (Enderrock.cat)

…Totes les cançons triades de Silvio Rodríguez tenen un nexe en comú: ensenyen a volar, a sobreviure, amb ales i poesia renovades… Helena Morén Alegret (Enderrock.cat)

…Un acercamiento con respeto, humildad y maestría, que el propio trovador cubano ha calificado de “abrazo donde priman amor e identidad”… Xavier Pintanel (Cancioneros.com)

…Una mirada desde el respeto y la admiración, pero también desde el rigor necesario ante el riesgo de estropear algo que ya es perfecto (…) Una mirada distinta a la obra de Silvio que da vientos mediterráneos a canciones con muchas alas… Xavier Pintanel (Cancioneros.com)

DURADA: 90 minuts aprox.

Funció 1 de desembre

Si necessites ajuda amb la teua compra envia’ns un email a taquillamicalet@gmail.com,

O  telefona’ns de dilluns a divendres de 10 a 14 hores al 96/392 14 82

ALTRES ESPECTACLES