Carles Santospresenta MOS DE GOS [21 de març de 2014]

CARLES SANTOS  presenta:

MOS DE GOS
Divendres 21 de març a les 20,30h

MOS DE GOS s’inscriu en la sèrie de maratonians concerts per a piano que va inaugurar la seua obra Codi o Estigma en 1998 i que representen una mostra en reduïdes dimensions de tot el seu univers estètic. Carles Santos integra diferents llenguatges musicals en el seu discurs pianístic; llenguatges que van del tonalisme clàssic al atonalisme dodecafònic, passant per perfums impressionistes i seqüències repetitives, tot açò en honor d’una expressivitat absoluta, que li porta constantment del pianíssimo al fortíssimo, desenvolupant un discurs sense solució de continuïtat que a ningú deixa indiferent per la seua potència expressiva.

Carles Santos no necessita presentació. Aquest músic i artista multidisciplinari és des de fa anys un dels millors representants d’allò que s’ha anomenat l“avantguarda artística” i possiblement un dels de major projecció artística a Europa i Amèrica. Músic de formació clàssica, des de 1978 es dedica exclusivament a la composició i interpretació de la seua pròpia obra.
Ha rebut diversos esments a la seua labor i projecció artística:
Premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional 1996, Premi Ciutat de Barcelona Música 1993, Creu de Sant Jordi Generalitat de Catalunya 1999, FAD 1998, Premi Nacional de Composició de la Generalitat de Catalunya 1990, Premi Nacional de Teatre 2001 de la Generalitat de Catalunya, Medalla d’Or del Cercle de Belles arts 2007. Millor obra Parateatral 2008 per l’Associació de crítics de Barcelona per BROSSALOBROSSOTDEBROSSAT 2008, Medalla d’or de la universitat Jaime I de Castelló.

En tota la seua trajectòria, ha rebut un total de 13 premis MAX i ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de MÚSICA 2008

 

 

ALTRES ESPECTACLES