Carinyo de l’11 al 22 d’octubre de 2017

CARINYO, de l’11 al 22 d’octubre

DRAMATÚRGIA Juli Disla i Jaume Pérez
DIRECCIÓ Jaume Pérez
AMB Sergio Caballero i Mireia Pérez
COMPANYIA Pérez&Disla

Carinyo, interpretada pels actors Sergio Caballero i Mireia Pérez a partir de la dramatúrgia conjunta de Juli Disla i el director Jaume Pérez, parla de com compartir l’espai i el temps amb algú. En definitiva, de dos persones que van decidir seguir juntes.

Els protagonistes de Carinyo habiten un espai comú, un espai en el qual comparteixen un projecte que van iniciar molts anys enrere. Van construir una bombolla quotidiana per habitar allò que entenen per una vida bona. Junts van decidir on col·locar una cadira, on penjar una foto, on amuntegar la roba, on posar un matalàs, on una làmpara… Junts  van decidir quina cadira, quina foto, quina roba, quin matalàs i quina làmpara. És esta bombolla, construïda mútuament, la que els manté units, els protegeix dels elements externs però també la que els aïlla, la que els conté i els tanca en ells mateixos, tallant vincles amb el món exterior.

Carinyo és el quart muntatge de la companyia valenciana, que va sorgir al 2011 a partir de Expuestos, estrenat a Russafa Escènica aquell mateix any. A la seua primera obra li van seguir La gente, peça amb la qual van aconseguir ser finalistes als Premis Max de 2014 dins la categoria de millor autoria revelació i El hombre menguante, amb la qual han girat per diferents ciutats de l’estat, Mèxic i Xile.

 

ALTRES ESPECTACLES