Poseu-me les ulleres[del 5 al 16 de desembre de 2012]

Amb motiu de la declaració de 2012: any del poeta Vicent Andrés Estellés, us volem oferir una nova possibilitat de veure aquest espectacle basat en la vida i l’obra del poeta més gran des d’Ausiàs March.

Serà lúltima oportunitat i molts pocs dies per compartir amb vosaltres aquest espectacle que combina la paraula amb la música, la dansa i l’audiovisual. Com sabreu la interpretació admirable del poeta, que fa l’actor Enric Juezas, ha merescut innombrables lloances i reconeixements. L’any 2010 va rebre el Premi al millor actor per la seua interpretació de Vicent Andrés Estellés al Premis AAPV.

“ Excel.lent muntatge sobre Estellés. Cal que tothom pugui veure Poseu-me les ulleres.” Andreu Gomila. Diari Avui

“ El meu agraïment a la Companyia Teatre Micalet per fer-me´l viu. No s’ho perdeu.”  Rafa Xambó. Levante

“ Agradable. Simpático. Emotivo. Nostálgico”   Enrique Herreras, Levante.

“Emotiu retrat d’un poeta” J.C Sorribes, El Periódico de Catalunya

“La sencillez y cordialidad entrañables de un hombre que se defínia a sí mismo como un “escriptor aficionat” son evocadas con asombrosa precisión por un trabajo interpretativo de técnica excelente y fina sensibilidad” J.A Benach, La Vanguardia

“Sempre que Enric Juezas pren la paraula –perfecte en la seva caracterització del poeta– l’espectador se submergeix en un estat d’absoluta atenció” J.C. Olivares, Diari Ara.

“Poseu-me les ulleres és un espectacle que s’ha de veure per ètica, per coneixement poètic i per interés humà” J.Armengol, Diari Avui

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES