BILDELBERG CLUB CABARET [8,9 i 10 de febrer de 2013]

Bildelberg Club Cabaret

de Toni Orensanz i Oriol Grau

música d’Enric Xato Grau

Amb Oriol Grau, Paloma Arza i Josep Ferré

En una reunió secreta de les persones més poderoses del món, es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret.

Després de passar per un rigorós control policial, i sota el màxim secretisme, els membres del club Bildelberg (el públic) assisteixen a una reunió d’urgència. L’amfitrió, un veterà General, els explica que el motiu és l’amenaça rebuda de publicar informació confidencial a Internet, que pot perjudicar els seus interessos. Han de donar el vistiplau a la missió militar que eliminarà aquesta amenaça, i també aprofitaran per tractar altres temes com el control demogràfic i el control mental. L’acompanyen un capità i una tinent coronel, a més de diversos professionals, -economistes, experts en màrqueting, metges, monges, espies o científics – que “exposaran els seus informes” sobre l’estat actual del món. Mentrestant, l’amenaça de la publicació a la xarxa segueix latent i pot canviar l’ordre mundial per sempre més.

Opinios dels espectadors

“Fantàstica, divertidíssima. Gràcies Oriol i companyia per fer una mica de contrapès al pessimisme general, i fer-nos riure com mai en un teatre, i més en un teatre tant i tant petit, la comunió i interacció amb el públic ens ha convertit a totes en actors i actrius”

“He vingut a veure l’obra i feia algun temps que en una obra amb un fons tan dur, hagi pogut riure tant. Us felicito a tots els actors i actriu.”

“M’ha agradat moltíssim l’obra, molt divertida i amb un fons bastant dur pero acertat, espero i desitjo que es fàcin més produccions d’aquest tipus ja que están molt bé i resulten molt amenes!!! Felicitacions a tot l’equip!!!

 

 

ALTRES ESPECTACLES