20 anys amb Patrícia Pardodel 20 al 24 de setembrede 2017

 

20 ANYS AMB PATRÍCIA PARDO, del 20 al 24 de setembre

Amb motiu del 20é aniversari de la trajectòria de la creadora escènica Patrícia Pardo, el Teatre Micalet acull del 20 al 24 de setembre una retrospectiva de l’autora valenciana.

Dimecres 20 i 24 diumenge s’exhibirà Cos Mortal, una obra que recull els textos teatrals més rellevants de la dramaturga, interpretats per Rosanna Espinós, Verònica Andrés, Amparo Oltra, Begoña Tena i Pau Gregori, dirigides per la mateixa autora, la directora Eva Zapico i Jaume Pèrez. El muntatge compta amb música en directe a càrrec del grup Luna y Panorama de los Insectos.

Entre el 21 i el 23 s’exhibiran les obres de circ contemporani de la companyia Patrícia Pardo: El fandango de Marx, dijous 21; Comissura, divendres 22; Cul Kombat, dissabte 23.
Cal destacar que es comptarà, per a la funció de El fandango de Marx, amb la col·laboració de la banda d’Alaquàs.

Finalment, es presentarà el llibre «Retrospectiva Patrícia Pardo 1996-2017. Obra seleccionada», edició que recull els textos circenses i teatrals més significatius de l’autora.


COS MORTAL
Amb motiu de la presentació del llibre Patrícia Pardo. Obra seleccionada 1996-2017, presentem COS MORTAL, un espectacle que inclou alguns dels textos teatrals publicats.
Les intèrprets de COS MORTAL són Rosanna Espinós, Verònica Andrés, Amparo Oltra, Begoña Tena i Pau Gregori. La direcció escènica la signen Eva Zapico, Jaume Pérez i la mateixa autora.

patipardo_01


EL FANDANGO DE MARX

Un homenatge i, alhora, un retret als nostres pares, obrers lluitadors als anys 80 que ara miren amb temor els que, com ells abans, busquen l’avanç i l’equilibri. Circ i música tradicional valenciana. Un cant a la perifèria i a la benvinguda dels migrants, a través d’una radiogràfia del món obrer valencià dels 80.
Amb la participació de la banda de música de la Unió d’Alaquàs.

patipardo_02


COMISSURA

El circ de la comissura és una trapezista sense bragues, un percussionista infidel (traïció o dret a la pròpia intimitat?), una dona ofegada en 20 litres de cera, un humà enriquit (necessitat, insaciabilitat?), l’impuls i la derrota. “No es pot respirar amb tanta exigència, collons”.

L’obra veterana de la companyia que gira per mig món des del 2012. Al circ de la comissura trobem 7 números clowns on reconèixer l’alegria de reconèixer-nos vius amb les nostres contradiccions, les nostres comissures. *Amb intèrpret de llengua de signes.

patipardo_03


CUL KOMBAT

COS i control. Cos i gènere. Cos i violència. Una obra que reivindica l’eliminació de les categories i que, alhora, denuncia els abusos per ser etiquetada “dona”.

patipardo_04


FUNCIONS ACCESSIBLES:

Comissura serà accessible al col·lectiu de sords. Comptarà amb una intèrpret de signes.

 

ALTRES ESPECTACLES