17 SIMPÀTIQUES MANERES D’ACABAR AMB EL CAPITALISMEdel 5 al 8 de març de 2020

comprar_entradas

PREU ESPECIAL AL WEB, 12€ (fins al 4 de març)

17 SIMPÀTIQUES MANERES D’ACABAR AMB EL CAPITALISME.

Atacs de pànic al transport públic? Plors incontrolats en hores de feina?Sobtat interès per l’alimentació biològica i les teràpies naturals? Trobi la seva pròpia manera simpàtica d’acabar amb el capitalisme! Propostes senzilles, divertides i algunes prou viables com per posar en pràctica durant el proper Congrés del Fons Monetari Internacional.

17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme explica la història de quatre petits actes aïllats de rebel·lió personal que, combinats, podrien comportar la caiguda de les principals multinacionals, entitats financeres i potències polítiques del món. I explica, a més, 17 maneres simpàtiques d’acabar amb el capitalisme.

L’objectiu és, en paraules de les autores de l’espectacle, “explicar una faula completament passada de voltes on quatre accions individuals tinguin conseqüències tan exagerades que no puguem evitar que se’ns escapi el riure i ens exciti la imaginació”. La proposta es combina amb la presentació del manual que porta el títol de l’obra, que assegura contenir 17 mètodes senzills i sense risc que, duts a terme, provoquen la fi del sistema.

CIA CASA REAL I TANTARANTANA TEATRE 

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ:
RAQUEL LOSCOS i SALVADOR S. SÁNCHEZ

INTÈRPRETS: ROCÍO MANZANO, SARA SANSUAN, ANNA TAMAYO i LAURA VILA KREMER amb la col·laboració especial de ORIOL GUINART

DURADA: 65 minuts

Funcions del 5 al 8 de març

HORARIS DE FUNCIONS:

dijous i divendres a les 20 h,

dissabte i diumenge a les 19 h

PREUS

Preu taquilla 18 i 16 €

Preu web 15 i 13€

PREU ESPECIAL  WEB 12€ (fins al 4 de març)

DESCOMPTES GENERALS: (Aplicables només a la taquilla de teatre)

25% de descompte sobre preu de taquilla amb Carnet Jove, Jubilat, Carnet Universitari, carnet UGT i socis de la Societat Coral el Micalet.

50% amb el carnet de la UV i professionals del sector

GRUPS :  Preu de grup més de 20 persones: 10 € a partir de 20 persones +1 invitació cada 20. (info i reserves del grups, 963921482 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores)

Els descomptes no són acumulables ni aplicables a altres promocions.

Comproveu bé les vostres dades abans de finalitzar la vostra compra on line, no es faran canvis ni devolucions una vegada realitzada la compra.

Si necessites ajuda amb la teua compra envia’ns un email a taquillamicalet@gmail.com,

O  telefona’ns de dilluns a divendres de 10 a 14 hores al 96/392 14 82

ALTRES ESPECTACLES