Ric per no plorardel 23 al 26 de marçde 2017

RIC PER NO PLORAR

Del 23 al 26 de març de 2017

DE Xavi Domènech
DIRECCIÓ Xavi Domènech
AMB Joan Ballester, Vicent Domingo, Àgueda Llorca, José A. Rodríguez
COMPANYIA Barbàrie Teatre

Ric per no plorar és una d’eixes frases de mare en majúscules. Ningú com una mare per sacrificar-se amb fermesa i fins i tot alegria pels seus. Ningú com una mare per convertir en tragèdia allò més simple. Ningú endevina el futur com una mare i el seu “ho sabia, si és que ho sabia…” Mares. Hi ha mares clàssiques, modernes, biològiques, adoptives, senzilles, estiloses, elegides o per elecció. I aquesta és la nostra sentida i divertida oda a totes elles.

Xavi Domènech, autor.

Ric per no plorar se submergeix en l’univers de les relacions materno-filials a través d’un mosaic de personatges i situacions diverses. L’espectacle transita amb ritme vertiginós per multitud d’escenes àgils i dinàmiques, hilarants, disbaratades, absurdes però també crues, tendres, emocionants…

L’obra podria definir-se com una muntanya russa d’emocions. Un text fresc, original, desenfadat i dinàmic, carregat d’humor àcid i ironia. Escenes textuals es barregen amb belles imatges plàstiques, música, dansa, recursos audiovisuals, projeccions… jugant sempre amb el factor sorpresa.

OPINIONS:

“L’humor, la tendresa i una original posada en escena es donen de la mà amb un equip artístic capaç d’emocionar i enamorar al públic. Una proposta fresca, divertida i diferent que et reconforta com a espectador”. Sergio Caballero (Actor i director)

“Quan vaig al teatre busque l’emoció i la commoció. Vaig eixir de veure “Ric per no plorar” amb un somriure d’orella a orella, els ulls humits, un nus a la gola i un altre a la boca de l’estomac. Per a mi, això és teatre”. Toni Pastor (Productor)

“Fresca, àgil, amb un humor ple d’humanitat” Jose Vicente Peiró (Crític teatral)

ALTRES ESPECTACLES