Novembre elèctric + Joe Pask en concert el 20 de maig de 2018

Concert el 20 de maig a les 18.30h

Més enèrgics i vitals que mai, els Novembre Elèctric presenten el seu tercer treball d’estudi, “Quart Minvant” al Teatre Micalet.

Després del seu debut amb “Intacte”, premi Ovidi al millor disc de pop, i d’un segon projecte amb versos d’Hèctor Serra -“Tremole”-, els Novembre Elèctric han entrat a l’estudi amb noves cançons pròpies per enregistrat el seu nou disc “Quart Minvant. Si aquell primer treball era una col·lecció de postals emocionals, este naix de la reflexió i l’assumpció de nous principis: “mantenir viu el xiquet que es va ser, l’honestedat com a eix de la relació amb els altres, aprendre a demanar perdó o encarar la vida com una infinita serendipitat”.

Quart Minvant naix també com el primer disc on Novembre Elèctric desenvolupa el concepte de banda des de la composició i gravació de les cançons.

Al directe, a més, el grup tindrà una nova formació composta pel mateix Yeray Calvo (veu i guitarra acústica), Rodrigo Domínguez (guitarra i teclats), Sergio León (bateria), Bert Posada (guitarra elèctrica) i Adrián Díaz (baix).

Joe Pask, nascut a Alcoi, és un cantautor de música americana que després de començar la seva carrera musical escrivint en anglès, a l’estiu del 2016 feu el pas i va començar a compondre en la seva llengua materna, el valencià.
Acompanyat de la seva guitarra acústica i harmòniques; i influït pels més grans de la música americana, ha aconseguit un so cru, sincer, i sense edulcorar.

 

 

 

ALTRES ESPECTACLES