Estellés:De mà en mà[24 d’octubrede 2013]

Estellés: De mà en mà 

Estellés: De mà en mà és un espectacle eròtic-festiu durant el qual Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés. I sí. De follar o de morir també en poden parlar. 

Amb la veu de Francesc Anyó i la veu i la música de Borja Penalba, Estellés: De mà en mà recrea l’imaginari vital d’Estellés. Amb una senzilla posada en escena, els intèrprets de veu i música, fan arribar a l’espectador l’essència dels poemes d’Estellés.

Francesc Anyó és actor. Ha fet teatre, televisió, curtmetratges, doblatge, publicitat, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals. Porta molts anys dedicant-se al món actoral sobretot en l’àrea de doblatge i publicitat per a ràdio i televisió.

Borja Penalba és un compositor, productor, arranjador i músic, que ha treballat, entre d’altres, amb Feliu Ventura, Lluís Llach, Lluís Danés, Obrint Pas, Miquel Gil, Joan Amèric, Marc Parrot, Sílvia Pérez Cruz, Bruno Oro, Albert Pla, Lídia Pujol, Elena Gadel, Verdcel, Aspencat o Andreu Valor. Va formar part del grup valencià de rock Dropo.Entre altres premis i nominacions va estar nominat als  “XXI Premis Goya” 2007 a la “Millor Música Original” per la BSO Salvador (Puig Antich)

La crítica ha dit:

“Els poemes es barrejaven amb les cançons i l’espectacle semblava a l’alçada dels grans cantautors com a Urquijo, Goñi, Sabina o Raimon i Lluïs Llach, aquest darrer amb el que Penalba ha arribat a treballar” Diari Cèntric, el Prat.

“Un espectacle exquisit: Estellés, de mà en mà, a càrrec de Francesc Anyó, actor, i Borja Penalba, músic. Un tàndem que ens va soprendre tan gratament a tothom” Diari Vilaweb

 

ALTRES ESPECTACLES