Dead Hamletel 16 de junyde 2018

DEAD HAMLET, el 16 de juny

DINS EL FESTIVAL TERCERA SETMANA

tercerastmNA

ESPAI ESCÈNIC, VERSIÓ I DIRECCIÓ: J. M. Mudarra
AMB Sandra Pozo, Fernando Lahoz, Thais N. Izquierdo, Miguel Ángel Alanís, Pablo Leira, Pilar González, Shaula Lasarte, Beatriz Arias, Gloria Claflo, Karim Bedda (Off).
COMPANYIA Sennsa Teatro Laboratorio

Una versió lliure per a teatre físic i dansa expressiva inspirada en Hamlet, de Shakespeare. Jose Manuel Mudarra dirigeix un elenc d’actors que es deixa la pell per a representar els valors eterns, filosòfics, ètics i artístics d’aquest gran clàssic.

Venjança, traïció, deslleialtat, poder, desig, bogeria, honor… El turment del protagonista és un avís per a entrar en acció: viure o morir?, rendir-se o lluitar? Els moviments biomecànics en escena al costat del cant i la interpretació tenen una gran potència energètica. No tenim al davant l’enèsima interpretació d’aquest drama, sinó una translació destrossadora on la metàfora pren el poder.

Sennsa Teatro Laboratorio
Una companyia internacional que busca la corporeïtat dalt de les taules. Un laboratori d’investigació que resideix al teatre Salvador Távora de la Cuadra de Sevilla, que és senyal de la gran exigència tècnica de cada un dels seus muntatges, en els quals combinen text, dansa, acrobàcia o cant. Antígona (2006), La lección (2007), La arena, el cuchillo y la luna (2009), Máquina Hamlet (2013) o Las Bacantes (2014) són, des de la fundació en 2006, una bona prova del compromís que mantenen amb la transformació social mitjançant un llenguatge escènic que és expressiu, poètic i dinamitzador.

Durada: 1 hora i 20 minuts

 

ALTRES ESPECTACLES